Betaald parkeren.
Tram 5, 2 en 1.
Wat heb ik hier een leuke avond gehad zeg. Met 5 vriendinnen hier zaterdag 10 december gegeten.
Salades en sate is echt geweldig.
Vriendelijke bediening, we komen zeker terug.
| Eindcijfer | 9,2 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Voor dat ik hier ging eten heb ik eerst even op julie site gekeken, wat een verschillende meningen zeg
Dus zelf op onderzoek uit
Ik vind het leuk om steeds ergens anders te eten,
helemaal als de meningen zo verdeeld zijn.
Ik heb daar stamppot gegeten met een echte Hollandse bal en een kuiltje jus, geweldig net als thuis
De dame die mij bediende was erg vriendelijk.
Als je van de hollandse pot houdt moet je hier zeker naar toe
top!!!
| Eindcijfer | 8,3 |
| Eten & drinken | 10 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Zaterdag 12/11 hier gegeten, super.
Zalm partner had een biefstuk.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
| Eindcijfer | 9,4 |
| Eten & drinken | 10 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Heerlijk gegeten, wat een top tent.
Moet je echt heen gaan als je in Amsterdam bent.
Vooral voor de sate.
| Eindcijfer | 8,9 |
Met 4 personen gegeten.
Nasi was echt heerlijk als je in amsterdam bent moet je hier zeker eens gaan eten, de Indonesische keuken is erg goed.
| Eindcijfer | 8,4 |
vriendelijke bediening
| Eindcijfer | 9,4 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
BENEDEN ALLE MAATSTAVEN!
We kregen spare-ribs gereserveerd.....het zag er niet uit!
Twee grijze stinkende koude lappen op je bord met lauwe frieten ernaast! Afschuwelijk! De salade, bestaande uit één gesneden zwarte olijf, één tomaat en een paar armzalige blaadjes sla maakte het geheel compleet! BAh, nog nooit van mijn leven zóóó slecht gegeten. Naar aanleiding van ons commentaar kregen we ook nog een brutale mond terug!
De kat heeft hier wel een héérlijk leventje...ze mag lekker slapen en rennen op de tafeltje en de bar.
GA HIER NOOIT HEEN!
| Eindcijfer | 1 |
| Eten & drinken | 1 |
| Sfeer | 1 |
| Service | 1 |
| Prijs / kwaliteit | 1 |
Heel lekker gegeten, vooral de sate is erg goed.
Leuke bediening.
| Eindcijfer | 8,3 |
| Sfeer | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Zaterdag 26 februari gegeten met mijn partner en twee zonen.
We hadden alle 4 een biefstuk besteld. Toen deze werd geserveerd was deze lauw. De serveerster nam alle 4 de biefstukjes weer mee. We kregen de biefstuk opnieuw geserveerd en deze was nog niet goed van temperatuur. De kruidenboter die eigenlijk nog te hard was bleef op de biefstuk liggen. Mijn partner en zonen hebben het gegeten, maar niet van harte. Ik heb het laten staan. De serveerster zei nog wel dat als je een biefstuk besteld die medium gebakken wordt, deze niet warm van binnen is?
Een teleurstelling na een hele leuke dag met het gezin.
| Eindcijfer | 1,8 |
| Eten & drinken | 1 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 1 |
| Prijs / kwaliteit | - |
We waren er in eerste instantie voorbij gelopen omdat we een kat op de tafel zagen zitten. De prijs en de drukte in andere eetcafe's zorgde ervoor dat we toch naar binnen zijn gegaan. Het is er niet groot. Je kan er niet pinnen. Het eten was wel oké, alleen was mijn zalm wel heel erg rauw. Die is weer opnieuw de pan in gegaan. De vaatwasser staat naast een tafel. Daar wil je niet zitten als ze die aanzetten! Het is er klein, soort huiskamer.
| Eindcijfer | 6,5 |
| Eten & drinken | 6 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Super gezellig, leuk eetcafe, vooral ook 's winters. Binnen warm, knus en sfeervol met kroonluchter en kaarsen. Ik heb daar eind januari mijn verjaardag gevierd met vrienden! Dankzij prima service en Indonesisch buffet kon ik gewoon van de avond en mijn gasten genieten. Het was allemaal prima verzorgd. Hartelijk bedankt!
| Eindcijfer | 8,7 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
De 2 tafels die terras vormen zitten lekker in de zon en binnen is het erg gezellig. Simpel maar lekker eten en erg betaalbaar.
| Eindcijfer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
lekker nassi gegeten was erg gezellig en lekker
| Eindcijfer | 8,6 |
| Sfeer | 9 |