Lijn 25 en 3 stoppen voor de deur.
Fantastisch gegeten, echt lekker en gezellig! Prima bediening, aardig, goed en met gevoel voor humor. Bovendien is het heel betaalbaar in deze sfeervolle zaak. Ook was het geen enkel probleem dat ik de reservering moest aanpassen van 5 naar 3 en later weer naar 4 personen.
| Eindcijfer | 9,5 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Gisteravond heel lekker gegeten, goeie kok, prettige bediening, ontspannen sfeertje, voor herhaling vatbaar, gaan wij zeker doen!
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Jaren geleden kwam ik regelmatig met veel plezier bij Stigter. Afgelopen weekend voor het eerst sinds tijden weer geweest. De nieuwe eigenaar weet de oude sfeer weer terug te brengen. Prima eetcafe plus waar je voor en na het eten gezellig kunt borrelen.
| Eten & drinken | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Zondag 18 januari de verjaardag van Suus gevierd, en het was bere gezellig. De sliptongetjes en de sate, maar ook alle hapjes waren heel erg lekker. Onze dank voor de super gezellige middag, we komen graag terug!
| Eindcijfer | 9,5 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
We hebben hier echt een hele leuke avond gehad. Wel een beetje druk en remoerig. Eten en bediening was echt subliem! Volgende dag was wel wat minder, iets teveel gedronken.
| Eindcijfer | 8,2 |
| Eten & drinken | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
leuke tent, lekkerrrrrrrrrrr, vooral kaasfondue. Bediening uitermate vriendelijk! Aanradertje!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Hier moet je echt een keer naar toe! Echt super lekker eten!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Laat uit een film gekomen en we konden om half 10 nog aan tafel. Echt lekker gegeten en heel vriendelijk bediend! Zeker voor herhaling vatbaar!
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Super lekker eten en ontzettend gezellig om te borrelen! Aardig en goed bedienend personeel! Al met al helemaal top!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Erg gezellig, goed eten en een hele leuke sfeer