Eet.nu

In het centrum
Ambiance
Kindvriendelijk, rustig en gezellig
Kinderen
Kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegang
Diëten
Vegetarisch
Voorzieningen
Afhalen, catering, bezorgen en all-inclusive
Betalen
  5. vr: 17:00-21:30
  6. za: 17:00-21:30
  7. zo: 17:00-21:30

1. tomi suharto

heel erg lekker eten ,gezellig sfeer lijk wel je zelf in indonesie. aardig bediening.ik zou elke dag hier komen eten.

Eindcijfer 10
    Eten & drinken 10
    Sfeer 10
    Service 10
    Prijs / kwaliteit 10
  2. Rob Gabriel

Vandaag bij Asian Taste gegeten met mijn nieuwe vriendin. Het was heerlijk. Ik kom hier vaak en mijn favoriet is de cendol. Een echte aanrader en ik kan het iedereen adviseren hoor. Adu adu. Enak sekali!

Eindcijfer 6,6
    Eten & drinken 7
    Sfeer 7
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 6
  3. R.E. Heeb

Wat me het eerste op viel was een mooi verzorgde menukaart. Nu nog het eten, want een mooie menukaart zegt natuurlijk niet alles. Maar ook het eten was buitengewoon lekker. Een leuke sfeer en een uiterst vriendelijke bediening.

Weer eens in tijden lekker Indonesisch gegeten!.

Kom hier zeker weer terug.

Eindcijfer 9
    Eten & drinken 9
    Sfeer 9
    Service 9
    Prijs / kwaliteit 9
  4. I. Visser

Gisteren voor het eerst, sinds de nieuwe eigenaar het restaurant in november 2008 heeft overgenomen, bij Asian Taste gegeten.

Met het lokkertje van een lopend buffet voor 15,50, - euro zijn we er naar toe gegaan. Ik voelde me erg bedrogen. Bij de vorige eigenaar was er in het begin ook een lopend buffet voor 7,50, - euro inclusief een voorgerecht. Nu moest er voor het voorgerecht betaald worden. Vijf euro voor een vieze soto. Het buffet bestond uit 6 warme en 3 koude gerechten. Het vlees in de gerechten was of taai of zat vol met vette zenen. Verder veel gember bollen en gemberwortels in de gerechten. Daarbij nog hoge prijzen voor de drankjes 2,25, - voor een klein glaasje bier en 3,95, - voor een glas rosé.

Kortom een enorme afknapper, wij komen hier nooit meer.

Eindcijfer 2,8
    Eten & drinken 2
    Sfeer 8
    Service 8
    Prijs / kwaliteit 1
  5. R.J.Vogelaar

zij hebben een heel goede rijsttafel en een uitgebreide menukaart bediening heel vriendelijk in een gezellige omgeving super gegeten

Eindcijfer 9,5
    Eten & drinken 10