Eet.nu

8,5
Omgeving
In het centrum
Ambiance
Gezellig, klassiek, zakelijk, romantisch, rustig, budget en nostalgisch
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegang
Diëten
Vegetarisch
Voorzieningen
Wi-Fi, afhalen, catering en rookruimte
Betalen
  5. vr: 15:30-00:30
  6. za: 15:30-00:30
  7. zo: 15:30-23:30
Parkeren

Maandag t/m zaterdag betaald parkeren tot 21:00 (€2,00 p/u).

OV

Antep Sofrasi is op de volgende manieren bereikbaar:

Tram:

Tram 14 stopt schuin tegenover het restaurant.

Bus:

Stadsbus 22 en 43 (GVB) stoppen bij het Javaplein, hiervandaan is het 2 minuten lopen naar het restaurant.

Trein:

Treinstation Amsterdam Muiderpoort is op een loopafstand van 6 minuten van het restaurant.

1. dzk

Aanbevelenswaardige eetgelegenheid; smakelijke gerechten en vriendelijke bediening. Turkse muziek en het vlees van de grill is al helemaal geweldig en heerlijk !!!!. Een echte aanrader

Eindcijfer 9,4
    Eten & drinken 9
    Sfeer 9
    Prijs / kwaliteit 10
  2. Yusuf

Super lekker eten, voor een redelijke prijs. Hier krijg je de gerechten zoals je die in Turkije ook proeft. Ken weinig betere. Top.!

Eindcijfer 8,9
    Eten & drinken 10
    Sfeer 7
    Service 10
  3. Tim Doornewaard

Heerlijk gegrild vlees van authentieke Turkse houtskoolgrill gegeten! Aardige mensen die daar werken. Zeker een aanrader.

Eindcijfer 8
    Eten & drinken 8
    Sfeer 8
    Service 8
  4. Pieter Bierlaagh

Hier hebben we gegeten op zaterdag; het eten was heel lekker maar het muziek was veel te luid. We konden niet praten en we zijn snel weggegaan. Jammer; muziek veel minder hard, aub!

Eindcijfer 8,4
    Eten & drinken 9
    Sfeer 3
    Prijs / kwaliteit 9
  5. Bert en Marianne

Afgelopen zaterdag hebben we hier gegeten. We zijn warm onthaald door een gastvrije gastheer; vriendelijk en correct. Hebben heerlijk gegeten; alles vers en goed van smaak.

Op vrijdag- en zaterdagavond is er live muziek; leuk om mee te maken. Prijs ook prima, maar complimenten vooral voor de gastvrijheid en aan de kok. Een absolute aanrader in onze buurt!

Eindcijfer 8,2
    Eten & drinken 8