Maandag t/m zaterdag betaald parkeren tot 21:00 (€2,00 p/u).
Antep Sofrasi is op de volgende manieren bereikbaar:
Tram:
Tram 14 stopt schuin tegenover het restaurant.
Bus:
Stadsbus 22 en 43 (GVB) stoppen bij het Javaplein, hiervandaan is het 2 minuten lopen naar het restaurant.
Trein:
Treinstation Amsterdam Muiderpoort is op een loopafstand van 6 minuten van het restaurant.
Aanbevelenswaardige eetgelegenheid; smakelijke gerechten en vriendelijke bediening. Turkse muziek en het vlees van de grill is al helemaal geweldig en heerlijk !!!!. Een echte aanrader
| Eindcijfer | 9,4 |
| Eten & drinken | 9 |
| Sfeer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Super lekker eten, voor een redelijke prijs. Hier krijg je de gerechten zoals je die in Turkije ook proeft. Ken weinig betere. Top.!
| Eindcijfer | 8,9 |
| Eten & drinken | 10 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Heerlijk gegrild vlees van authentieke Turkse houtskoolgrill gegeten! Aardige mensen die daar werken. Zeker een aanrader.
| Eindcijfer | 8 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 8 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Hier hebben we gegeten op zaterdag; het eten was heel lekker maar het muziek was veel te luid. We konden niet praten en we zijn snel weggegaan. Jammer; muziek veel minder hard, aub!
| Eindcijfer | 8,4 |
| Eten & drinken | 9 |
| Sfeer | 3 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Afgelopen zaterdag hebben we hier gegeten. We zijn warm onthaald door een gastvrije gastheer; vriendelijk en correct. Hebben heerlijk gegeten; alles vers en goed van smaak.
Op vrijdag- en zaterdagavond is er live muziek; leuk om mee te maken. Prijs ook prima, maar complimenten vooral voor de gastvrijheid en aan de kok. Een absolute aanrader in onze buurt!
| Eindcijfer | 8,2 |
| Eten & drinken | 8 |