Dit is wat mij betreft een van die (nog) niet ontdekte Amsterdamse juweeltjes. Ik kom hier al een paar jaar. Ze serveren hier Indiaas, geen mengeling, maar puur Indiaas eten. Je zal niet snel een tent vinden in Amsterdam met zo'n prijs-kwaliteit verhouding! Het is een echte aanrader en als je daar bent, maak dan ook even een praatje met de eigenaar; een alleraardigste man.
| Eindcijfer | 9,3 |
| Sfeer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Verleden week hebben heb ik daar gegeten met mijn vriendin. We kregen een heerlijke maaltijd zonder vlees. Als ik weer in Amsterdam ben gaan we daar weer eten.
| Eindcijfer | 9 |
| Sfeer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Een van de beter Indiaase restaurants in Amsterdam voor een hele redelijke prijs met hele vriendelijke bediening. Absolute aanrader.
| Eindcijfer | 8,4 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Voor de inrichting en sfeer hoef je het niet te doen. Maar wat is het eten lekker! Ontzettend vriendelijke eigenaar. Kom er wekelijks. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Een hoofdgerecht is rond de € 10.
| Eindcijfer | 9,4 |
| Eten & drinken | 10 |
| Sfeer | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Al vele jaren heerlijk constante kwaliteit, met ook nog eens zeer ruime porties voor draaglijke prijzen. En zeer vriendelijke bediening. Een ieder aan te raden!
| Eindcijfer | 8,7 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Geen poespas, wel erg lekker eten en plezierige bediening.
Heerlijke lassi en chai en ook de kulfi is niet te versmaden.
Bovendien niet duur.
| Eindcijfer | 9,3 |
| Sfeer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
kantineachtig restaurant met gehaakte schilderijtjes, maar het eten is helemaal te gek voor weinig.....