Eet.nu

6,6
Voorzieningen
Afhalen

1. Adriana

Wij komen al jaren hier met de familie en is ons favoriete Italiaanse restaurant. De pizza's zijn heerlijk vers gemaakt en ook de pasta's zijn altijd heerlijke en lekkere grote porties. Het heeft een simpele maar erg gezellige italiaanse sfeer. De ideale plek om te eten met de familie voor een goede prijs en heerlijk italiaanse eten in een simpele maar gezellige sfeer. Ook om af te halen vind ik het echt altijd heerlijk!

Eindcijfer 8,3
  2. S. Snijders

Met collega's gegeten. Ijs werd geserveerd in een kapotte glazen coupe. Na het verzoek om dit te herstellen werd het ijs overgegooid een andere coupe en op tafel gesmeten. Het excuus was: 'het lag niet aan hun maar aan de vaatwasser. Zij kunnen er niets aan doen dat zij niet kunnen zien dat hun vaat stuk is'. Jammer, maar hier hebben we niets meer te zoeken.

Eindcijfer 4,1
  3. Pim

Ik kende dit restaurant nog van vroeger maar helaas er bleken nieuwe eigenaren in te zitten. De pizza met prosciutto bleek gewoon met een dikke plak schouderham te zijn belegd, voor € 12,-. Toen ik er een opmerking over maakte werd mij geadviseerd een andere pizza te bestellen met "rauwe ham", prosciutto dus volgens mij en vele Italianen. Maar die was veel duurder. Ik vroeg : nog duurder dan € 12,--? Ik keek in de kaart en het bleek dat deze pizza juist iets goedkoper was. Zeer merkwaardig. Toen we het pand verlieten was er geen aandacht meer voor ons. Er was alleen nog maar oog voor de nieuwe gasten. Wij komen er niet meer!

Eindcijfer 3,7
  4. maresja

Ik kom al zeker 10 jaar samen met mijn vriendin bij pasta E Vino!

Wij eten altijd prima en lekker!

Wij willen denk nog zeker 10 jaar blijven komen! :-)

Eindcijfer 8
  5. M. De Vries

Ik was er voor de verjaardag van mijn tweeling met hun vriendinnetjes.
    In plaats van een quatro fromaggi kreeg mijn dochtertje een quatro stagione. Toen ik vroeg of dat recht gezet kon worden werd er heel moeilijk gedaan. Ik zei dat ik de pizza heus wel zou betalen ondanks dat het niet mijn fout was, nog steeds moeilijk kijken.
    Uiteindelijk kreeg ze de pizza met 4 kazen, maar we zijn verder niet meer bediend, niet afgeruimd en we kregen ook geen kaart voor het dessert, we werden gewoon genegeerd!

Schandalige onbeschofte bediening.
    Mij zien ze daar nooit meer!

Eindcijfer 5,1
  6. laura

Een leuk restaurantje met goede beleefde bediening. Het eten is er mooi geserveerd en ook nog eens lekker.
    De kinderen kunnen aan de bar een eigen pizza maken (wat ze erg leuk vinden) en krijgen een lolly als ze weg gaan. (wat zij ook erg leuk vinden, allen wij wat minder...)
    Het is altijd lekker geweest. Ik kom er al zeven jaar en nog nooit heb ik iets gegeten dat ik niet lekker vind!
    Natuurlijk kan je er leuk eten, maar je kan ook de pizza afhalen wat ook een aanrader is aangezien de pizza's toch wel het lekkerste zijn.

Dit was mijn mening, smakelijk eten! Laura.

Eindcijfer 9,4
  7. S.C. de Graaf

Ik bezoek deze tent al jaren, maar het wordt elke keer slechter.
    Na mijn laatste bezoek houd ik het voor gezien: de in het water gegooide sla was verlept en door mijn ravioli zaten spaghettislierten. Verder zat er overal een chloorsmaak aan.

Een pizza ophalen is prima, maar in het restaurant eten, vergeet het maar.

Eindcijfer 3,9
  8. Hortensius

Super Tent!

Wij bestellen en halen hier altijd pizza's, carpaccio en toetjes:

- Ruime keus.
    - Authentiek italiaans.
    - zeer smakelijk.
    - low fat!
    - warm.
    - SNEL! (ca. 15 min.)
    - Vriendelijk.
    - Een echte aanrader!
    - Heerlijk warm brood & lekkere look-boter.
    - Toetjes om je vingers bij af te likken!

Gewoon eens proberen! Je bent gelijk verkocht en je vergeet heel snel andere pizzeria's.

Eindcijfer 9,6
    Sfeer -
  9. Andrea

Lekker eten, relaxte sfeer, joke/humor op zijn tijd!
    Top tent!!!

Eindcijfer 8,1
  10. andre

prima tent, ook leuk met kinderen. zij kunnen zelf pizza's maken aan de bar

Eindcijfer 6
  11. Josefien

Superlekker eten, en het is altijd gewoon heel gezellig. Aardige mensen die het allemaal gemakkelijk maken.

Eindcijfer 9,9