Voor de deur.
Afgesproken om ff heerlijk bij te kletsen en te lunchen met mn vriendin. Bij aankomst (we waren de eerste gasten) stond de muziek erg hard maar na een opmerking werd dit meteen aangepast. Kregen direct een drankje geserveerd en goede uitleg vd lunchkaart. Het 3-gangen keuze menu was zeer smaakvol en duidelijk vers bereid. De attente ober zorgde dat wij niet "droog" kwamen te staan. De tijd vloog voorbij en inmiddels kwamen er al gasten binnen voor de high tea. Dat zag er zo lekker uit dat wij meteen een nieuwe afspraak hebben gepland maar dan later op de middag @ LOUNZ ........
| Eindcijfer | 7,9 |
| Eten & drinken | 8 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Vrijdagavond 10 februari heerlijk gegeten, uitstekende service, ontspannen sfeer en gezellige muziek!
| Eindcijfer | 9 |
| Eten & drinken | 9 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Vrijdag 27 januari met vijf mannen gegeten. Om 19.45 uur in het reatuarant aangekomen na een hele dag werken. We bestelden alleen een hoofdgerecht omdat wij nog een verre autorit voor de boeg hadden. Na ongeveer anderhalf uur werd het hoofdgerecht geserveerd. Ik had een rode poon besteld. Op het bord lag wat risotto rijst en daar bovenop een rode poon. Deze poon had een afmeting van een volwassen spiering. Ik had nog nooit zo'n kleine vis in een restaurant gezien. Mijn collegae hadden zeewolf en tournedos. Ook van die kleine porties. We kregen er een schaaltje frites bij die zo hard waren dat ze niet te snijden waren. Het was een maaltijd beneden alle peil. En dat voor 22 euro. Ik heb er iets van gezegd tegen de ober en die bood mij nog een visje aan. Ik heb dit geweigerd omdat we dan weer een uur hadden moeten wachten. We hebben onderweg bij een benzinestation nog een broodje gekocht. Al met al een restaurant dat het predikaat nul verdiend. U begrijpt dat als wij weer in de buurt zijn, we nooit meer daar zullen eten.
| Eindcijfer | 2,9 |
| Eten & drinken | 2 |
| Sfeer | 8 |
| Service | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 2 |
Aangenaam verrast toen we binnenkwamen. Modern ingericht, relaxed en inderdaad trendy. Niet alles klopt in de omschrijving van eet.nu. Het is aan de Dorpsstraat in de buurt van De Poel. Gastheer Bas kwam ons direct tegemoet en regelde een tafel, ondanks dat het bijna vol was. Heerlijk gegeten, alles vers. Een verademing.lounz is een aanrader als je gezellig en lekker wilt eten.
| Eindcijfer | 9 |
| Eten & drinken | 9 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
De wachttijd was wel erg lang. Een van de bestelde gerechten bleek - na meer dan 20 minuten! - niet te leveren. Er was duidelijk veel te organiseren voor de komende kersttijd. Terwijl ik "genoot" van mijn gerechten had ik uitzicht op de herinrichting van de bar, het poetsen van de glazen, het uitvouwen van de kunstboompjes, het schuiven van stoelen, enz. enz. Bij het bezoek aan het toilet was de toegang daartoe gebarricadeerd door een tafel die men bezig was op te zetten. Nee, dit slaat nergens op: een ronkende site, een glossy folder met lokkertjes die in het geheel niet worden waargemaakt, want je hebt het gevoel in de kantine van een zwembad te eten, ook al door de geur die in het etablissement hangt. Dit nooit meer!
| Eindcijfer | 4,1 |
| Sfeer | 2 |
| Service | 3 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
Via de site op dit adres gekomen. Zag er allemaal zeer
belovend uit. Rand A'damse bos. Aan het water. Internationale kaart enz. Dat is een leuke plek om een gezellige lunch te gebruiken. Tafel voor 6 personen besproken zondagmiddag 11-12-2011.
Geen A'damse bos, geen uitzicht over de Poel. Slechts uitzicht over het fietspad, de parkeerplaats en via de nu kale struiken, een stukje van de Poel te zien. Had ik me ver-gist? nee dus. De lunch en dinerkaart is hetzelfde. Om een lang verhaal kort te houden. Ganzelever, niet helemaal zuiver? Ook iemand van ons was het daarmee eens. Na opmerking hierover, wel iets anders aangeboden gekregen, maar geen trek meer. Ossenhaas sate, was taai en had ergens naast de vis gelegen. Zeeduivel, was in de keuken voor een persoon in een twee persoons portie veranderd. (Zie de prachtige schotel op de side) En dan dat eeuwige water!!!! Voor 2 liter "platwater" € 7,00 op de rekening. Leidingwater weliswaar in een mooi flesje. 1000 liter water van prima kwaliteit, kost in A,veen 2,45. Wanneer leren ze nu eens om gewoon een mooie kan koel water ongevraagd gratis op tafel te zetten???? Zelfs met wat schijfjes citoen.
Goed! Al met al! De vlag dekte de lading niet. Voor de gemiste ganzelever werd verder op de rekening geen compensatie meer gegeven. Voor mij en ook de anderen, even niet meer.
| Eindcijfer | 5,2 |
| Sfeer | 5 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 5 |
Verleden week vrijdagavond met vriendinnen gegeten. Restaurant is wel sfeervol. Een groot verschil met het verleden. Wij nemen vis en vlees van het keuzemenu en vonden de porties wel wat karig. Als je voor echt culinair genot gaat, dan weet je dat. Maar dit zit er net iets onder, dus mogen de porties wel wat groter. K had nog trek na afloop en dat is iets minder. Wel lekkere wijnkaart, alleen jammer dat er niet bijgeschonken wordt door de bediening. Althans, bij ons niet. T eten was op zich wel lekker,maar ik had medium besteld en dit was wel erg ver doorgebakken. Ja, op zich niet slecht, maar kan wel wat beter hier en daar.
| Eindcijfer | 5,2 |
| Sfeer | 7 |