Eet.nu

Grieks
Rating
8,7

1. Carmen

Dit restaurant serveert heerlijke gerechten, grote porties en er is een gevarieerde kaart. Het zijn geen hoogstaande gerechten.

Er is weinig ruimte tussen de tafels. Ondanks de drukte (en gezelligheid) in het restaurant zijn de gerechten snel geserveerd en is de service uitstekend. Eten en drinken stond in no-time op tafel.

Eindcijfer 7,9
    Eten & drinken 7
    Sfeer 7
  2. Arianna

Tot nu toe het beste griekse restaurant waar ik in NL heb gegeten. Altijd gezellig, klantvriendelijk personeel en het eten is altijd van goede smaak en kwaliteit. Het wachten op je eten of bestelling valt ook mee, maar het is ook logisch als het soms wat trager is, het is daar meestal heel druk!

3. Jacqueline

Wij komen hier al jaren na een tip van mijn schoonzusje.

Goed eten, gezellige sfeer en prima prijs- kwaliteit.

Een aanrader voor iedereen die lekker en gezellig wil eten.

Reserveer in het weekend en op feestdagen wel want het is er vaak druk.

4. Sandra

Wij komen hier vaak eten. Prettige sfeer. Heerlijke gerechten. Vooral de visschotels zijn erg lekker. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Goede bediening en altijd vriendelijk. Blijft ons favoriete restaurant tot nu toe. Zeker een aanrader!

5. Anouk

Zeer klantvriendelijk. Gezellige sfeer en heerlijke gerechten. Absoluut een aanrader.

6. liefhebbers

We zijn hier met een groep van 10 geweest, jammer dat de gerechten niet gelijk geserveerd werden zodat de meesten het voorgerecht al lang op hadden en anderen daar lang op moesten wachten!

Daarna met onze dochter gegeten, duurde erg lang voordat iemand de bestelling kwam opnemen (half uur!) en ook lang voordat de maaltijden geserveerd werden.
    Jammer, want het eten is wel lekker!

Eindcijfer 7,7
    Service 5
  7. Dirk Broekmeyer

Regelmatig met kleine en grotere groep hier gegeten, prijs/ kwaliteit verhouding is zeer goed. Altijd druk wat een goed teken is. Vriendelijke bediening en zeer voorkomend, je wordt altijd opgewacht, welkom geheten en naar je tafel geleid met welkomstdrankje. Prima aanrader.

Eindcijfer 9,1
    Service 9
  8. Manda&Leonie

Mensen opgelet! Nog nooit in ons leven hebben we zo ontzettend leuk gegeten!(en we hebben allebei al heel wat restaurantjes meegemaakt)

Allereerst bij binnenkomst. Direct op een vriendelijke manier door een leuke knul geholpen, die ons mooie plaatsjes bij het raam wees.

Als service van het huis kregen we een Ouzo...

Heerlijk drankje dat smaakt naar dropshot! Leuke binnenkomer.

Drinken opgenomen en de kaart bekeken. Heerlijke keuzes en ook goed van prijs.

Na het voorgerecht een peukie gerookt in de hal. Was ons eten klaar kwam een heel aardige man ons halen. Top toch!

De hele tijd door perfecte service en in de gaten houden of je iets te kort kwam..

Wat echt DE klantvriedelijkheid ten top was was dat ik een nieuwe wijn kreeg nadat ik mijn keuze wijn wel heeeel erg zoet vond. Geen probleem en ook niet terug te vinden op de rekening! Dat is klasse!

Bij het afrekenen nog een gratis Ouzo toe gehad. Nou mensen zoals ze met je omgaan in dit super mooi uitziend restaurant in 1 woord: geweldig!

Medewerkers Bedankt voor de geweldige avond!

9. verveenhj

Bij Alexandros hebben wij al heel wat keren gegeten.

Vriendelijke eigenaar en het personeel, altijd voortreffelijk eten en gunstig geprijsd.

Wij voelen ons hier echt thuis en altijd voldaan.

We hebben ook al een aantal keer met een grote groep gegeten, maar het eten komt altijd op tijd en tegelijk zodat iedereen tegelijk kan eten.

Alexandros is echt een 10 waard.

10. R.

Heerlijk eten, ook voor de kinderen. Aardige bediening die ook de kinderen het gevoel geven welkom te zijn. Toppie!

11. niet ingevuld

altijd erg lekker gegeten. vriendelijk en hulpzaam personeel.

Eindcijfer 8,9
    Eten & drinken 9
    Sfeer 9
  12. Leo Vloeijberghs

Steeds een zeer aangename ervaring, zeker ook met een (grote) groep, door goede kwaliteit en grote keuze griekse gerechten, heel prettig geprijsd, griekse sfeer, zeer prettige bediening, en ruime parkeergelegenheid rondom.

Eindcijfer 9
  13. Floor Vonk

Lekker grieks eten. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

14. Hans Verbeek

Het is een leuke restaurant alleen ben ik er achter gekomen dat het personeel hun fooi aan de baas moeten geven, dat is toch onmenselijk.Ze worden daar flink onderdrukt.

Eindcijfer 6
    Eten & drinken 6
    Sfeer 6
    Service 6
    Prijs / kwaliteit 6
  15. René Houweling

Als we uit eten gaan dan is dit onze eerste keus! Je voelt je er zeer welkom, er wordt alles aan gedaan om het je zo goed mogelijk naar de zin te maken. Het eten is altijd prima. Baklava is en blijft mijn favoriet.

Eindcijfer 8,9
    Eten & drinken 9