Afgelopen zondag zijn wij bij Bunga Melati in Alphen gaan eten. We hadden om 18.00u gereserveerd en werden keurig ontvangen. Toen we eenmaal besteld hadden duurde het echter erg lang (bijna een uur!) voor we ons eten kregen. Er bleek een fout te zijn gemaakt, want mensen die na ons kwamen hadden inmiddels hun eten al.
Er kon amper een excuus van af. Het werd gewoon weggelachen toen we er wat van zeiden: "dan smaakt het nu vast extra lekker toch?!". Wat een slechte service!
Daarnaast is het vrij moeilijk om personeel te bereiken om tussendoor een drankje te bestellen.
Het eten was gelukkig wel lekker, maar door de overige minpunten, zouden we hier niet snel meer gaan eten. Toen we ons eten kregen, werd er bovendien niet bij verteld wat er in welk schaaltje lag. Op de menukaart stond bij a la carte er ook niet achter wat het allemaal is, dus dat maakt het lastig.
| Eindcijfer | 5,4 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 4 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
Bunga Melati is echt een balletent. Je moet hier lang wachten op je eten, de bediening is niet vriendelijk, en het eten is echt vies. Heb sate besteld, maar de satesaus zag er waterig uit. Voor mij geen Bunga Melati meer!!!!
| Eindcijfer | 3 |
| Eten & drinken | 4 |
| Sfeer | 4 |
| Service | 2 |
| Prijs / kwaliteit | 2 |
Vandaag maar weer eens naar Alphen gereden. Lekker buiten in de tuin genoten van de mooie hapjes die ons deze avond werden voorgeschoteld. Gewoon top. Zeker met de mooie dames in de bediening.
| Eindcijfer | 9 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Een compleet mislukte ervaring.
Na ruim 100 min aan tafel gezeten hebben nog niets gehad. Restaurant was bij binnenkomst matig gevuld.
Veel klachten van eigen personeel, chaotische bedeining, dat ze met weinig mensen bezet waren ondanks iedereen het al dagen wist dat het met hemelvaartdag een prachtige zomerse dag zou worden.
Nemand nam enige verantwoordelijkheid om excuses aan te bieden. Of enigsinds uitleg tegeven waarom? Bestellingen aan de afhaalbalie gingen aanzienlijk sneller. Het is ons duidelijk waar hen prioriteit ligt.
Na 100 min huiswaarts gegaan zonder te eten, waarbij eigenaar ook nog eens beledigt reageerde omdat we niet het geduld hadden om nog langer te wachten.
| Eindcijfer | 1,2 |
| Eten & drinken | 1 |
| Sfeer | 2 |
| Prijs / kwaliteit | - |
BM blijft ons favoriete Indisch restaurant. Plezierige bediening; goede kennis van de produkten en heerlijk eten.
Wij komen hier toch steeds weer terug.
| Eindcijfer | 8,4 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Op aanraden van een kennis hier eens gaan eten. Vooraf nog wel even gekeken naar de laatste recensies welke vooral op prijs kwaliteit basis goed waren.
Het was een avond met veel sneeuw in de lucht en op de grond. Onze tafel gaf ons, door de grote half gebogen raampartij een prachtig uitzicht op de besneeuwde buitenwereld wat het geheel wel bijzonder maakte.
De ontvangst was uiterst vriendelijk en de grote foto's aan de wanden brachten ons samen met de in sarong geklede bediening al snel in de juiste sferen.
Onze keuze; de Bunga Melati rijsttafel Speciaal stond binnen een half uur op tafel. Een pracht aan verschillende smaakverrassingen maakte dat deze avond ons absoluut heeft gebracht wat we er van hadden gehoopt.
Een gezellig Brabants informeel praatje aan tafel met de oudste bediende (schoonzus van de grondlegger en later de zoon van de grondlegger) gaf deze avond een extra dimensie, maar vooral ook een kijkje in de keuken en de extra mogelijkheden welke op catering gebied allemaal mogelijk zijn.
Een extra rookruimte om tussendoor of achteraf nog even na te zitten had het geheel compleet kunnen maken.
Conclusie: heerlijk en gezellig gegeten voor niet al teveel geld.
| Eindcijfer | 8,8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Altijd gezellig. Een tafel vol met kleine bordjes, lekkere hapjes. Een beetje van dit en een beetje van dat.
O.....heb je dit al geproefd? Heerlijk.
Nou, dit moet je ook proeven!
Zo gaat het eigenlijk heel de avond tot dat een ieder zijn buikje vol heeft. Gezellig en lekker. Prima combinatie voor een avondje uit dus.
| Eindcijfer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Bunga Melati is het favoriete lunchrestaurant van een goede vriend van me en mij. De lunches zijn voortreffelijk en je krijgt echt waar voor je geld. In het weekend ('s-avonds) kan het erg rumoerig zijn en kan de keuken het niet altijd aan zo lijkt het dan, waardoor je tamelijk lang moet wachten. Jammer dat ze een rijstgerecht als Lontong niet op de kaart hebben staan, anders dan gecombineerd met een kokosgerecht (waar ik persoonlijk echt niet van houd). Als ze dat op de kaart hadden zou ik er nog veel vaker gaan eten.
| Eindcijfer | 8,3 |
Het eten is redelijk.
We hadden een rijsttafel, de kip smaakte erg droog.
Gewoon chinees vinden wij veel lekkerder.
Gisteren wilden we onze vakantie inluiden met een etentje buiten de deur. We waren op het idee gekomen om Bunga Melati weer eens aan te doen. Het was al weer wat jaren geleden dat we BM hadden bezocht. Het werd een zeperd eerste klas. Na ruim een uur op ons eten te hebben gewacht zijn we teleurgesleld vertrokken. Goede ervaringen uit het verleden vormen geen garantie voor het heden. Over de kwaliteit van het eten kunnen we u niets vertellen wel over de service of communicatie. Geen uitleg niets, ook niet nadat we na ruim 3 kwartier om uitleg vroegen. Als er problemen zijn communiceer met je klanten en laat ze niet aan hun lot over.
| Eindcijfer | 4 |
| Eten & drinken | - |
| Prijs / kwaliteit | - |
Wij hebben er afgelopen zaterdag geweldig lekker gegeten!
Een van de beste Indo's die wij bezocht hebben!
Hier komt het beste van de diverse Indische keukens samen.
Echt Top!
| Eindcijfer | 9 |
| Eten & drinken | 10 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Tweede Kerstdag hier gegeten. Het was natuurlijk slecht weer geweest, maar het lijkt me niet al te veel werk om de weg van parkeerplaats naar het restaurant ijsvrij te maken. Als gevolg; slippende auto's, struikelende gasten. Bij binnenkomst erg rumoerig restaurant door het grote aantal groepen. Daarna 45 minuten wachten op een menukaart die slechts de keuze geeft uit een grote en kleine rijsttafel. En 30 minuten nadat de 2e fles wijn op was, kregen we een welkomst drankje. Al het eten steenkoud, ook omdat men de réchauds niet had aangestoken. De rijsttafel op zich was aardig, maar zeker niet spectaculair. Bediening met iets meer aandacht voor de gasten, en kennis van serveren zou hier al veel goed doen.
Behalve een soort bloemstukje op tafel, en een paar half-defecte snoeren lampjes, geen enkele kerstsfeer.
| Eindcijfer | 5,2 |
| Sfeer | 4 |
| Service | 4 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
Het is wel lekker, maar ik vond het jammer dat het eten half warm en half koud was!
| Eindcijfer | 7 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
De rijsttafel was niet bijzonder. Er werd niet gevraagd of wij nog iets wilden drinken. Bediening sloom. Zoals in veel horecabedrijven, wanneer er afgerekend moet worden kijkt het personeel langs je heen en wil maar niet komen.
| Eindcijfer | 6,3 |
| Sfeer | 5 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Wij zijn er verschillende keren geweest. Het eten is er echt goed maar de klantvriendelijkheid laat zwaar te wensen over. 2 uur op ons eten moeten wachten. Mensen naast ons zelfs 3 uur! Er wordt niet eens sorry gezegd of een drankje van het huis aangeboden ter compensatie. Ons zien ze er niet meer.
| Eindcijfer | 7,2 |
| Eten & drinken | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Dit restaurant is een absolute belevenis. Wat kan je hier heelijk eten. Wel jammer dat de menukaart niet vertaald is zodat je er zonder de explicaties van de ober nauwelijks uitkomt. We komen beslist hier weer terug.
| Eindcijfer | 7,9 |
| Sfeer | 9 |