Wanneer je met vrienden een tafel reserveert om bijvoorbeeld half 7 's avonds op zaterdag, en je wacht met z'n vieren op de laatste persoon, berg je dan maar!
We genoten van een drankje (wij zaten er al vanaf half 7) toen de eigenaar na 20 minuten kwam tieren (ja letterlijk) dat wij moesten bestellen, omdat WIJ ervoor zorgden dat ze achter op schema raakten en WIJ veel te laat waren. Vervolgens kwam er een medewerker bij die al zijn argumenten nog even benadrukte, dat wij te laat waren, dat ze nee moesten verkopen aan potentiele eters omdat wij ''zonodig'' een tafel voor 6 personen moesten hebben en dat we nog 2 minuten kregen om te zorgen dat de laatste persoon aan tafel kwam zitten, anders kregen andere mensen onze tafel. Dus als ik het goed begrijp, op het moment dat we vanaf half 7 volledig waren geweest, hadden we snel eten naar binnen moeten proppen om vervolgens ruimte te maken voor nieuwe gasten?
We zijn toen maar weggegaan met het argument dat wij ons opgejaagd voelden en geloof me, op de meest respectvolle manier (o.a. met ''ik begrijp dat jullie het erg druk hebben''). Natuurlijk moest nog 4 keer gezegd worden dat wij bijna een uur te laat waren (dit was overigens niet zo) en we maar op tijd hadden moeten komen.Jammer..jammer. Want ik heb er vaker gegeten op rustiger dagen en dan is er niets aan de hand. Leuk tentje en lekker eten, daar ligt het niet aan.. Maar op deze manier met klanten omgaan is hoogst ongehoord. Het personeel zorgt ervoor dat je meteen weg wilt gaan en een ander restaurant op wilt zoeken.. wat wij dus ook gedaan hebben.
| Eindcijfer | 6,6 |
| Sfeer | 5 |
| Service | 1 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Vanaf de buitenzijde gezien loop je dit restaurant snel voorbij. Geen metershoge borden of anderssoortige lokkertjes. Eenmaal binnen waan je je echter op een Italiaans terras. Al zittend onder druivenranken kijk je uit op de pizzaiolo, wat het wachten veraangenaamt. Dit restaurant wordt gerund door een familie, die zelf niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken. Het is leuk om als gast te worden aangesproken met een paar woordjes Italiaans en dat geeft toch een extra dimensie aan je etentje. De eigenaar tafelt met zijn gezin ook gewoon in het restaurant. Dat zie je praktisch nergens en het getuigt m.i van een grote betrokkenheid bij de zaak. ( ik moet altijd aan the Sopranos denken als ik de eigenaar zie, want hij heeft qua uiterlijk wel iets weg van Tony - geen verkeerde gedachten hierbij overigens :-D ) ik heb zeer regelmatig bij Taormina gegeten en ben nog nooit teleurgesteld. Als je iets extra wilt is dat geen probleem. Men kijkt niet vreemd op als je vraagt om een portie parmezaanse kaas uit het vuistje. Het enige wat mij een beetje stoort hier, is de slechte staat waarin de binnentuin verkeert. Jammer, want als die beter verzorgd zou worden, was het hier nog gezelliger!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Net terug van een lekker etentje.
Twee voorgerechten, een pizza, twee verrassingsmenu en pasta met zalm plus twee dessert, liter wijn en een paar cognacjes met espresso voor 125 eurie (4 p.).
Ontvangst en bediening waren prima; mooie dames met kennis van zaken, meteen een stokbroodje met boter op tafel en erg geduldig met het noteren van onze wensen.
Boter was lekker, niet zo lekker als de mijne, maar zo luchtig!
De chef blijkt een expert te zijn in lichte gerechten; bij één van de voorgerechten een heerlijk, licht tomatensausje.
Het verrassingsmenu was echt prima; drie soorten pasta die in Italie als eerste gang zouden worden geserveerd, maar voor mij als part-time Italiaan een prachtig hoofdgerecht vormen.
Helaas heeft mijn dochter het meeste van de alweer heerlijk luchtige Lasagne opgegeten omdat haar pizza Pepperoni lang op zich liet wachten.
Tijdens het smullen sloeg de jaloezie toe, gelukkig was de trotse eigenaar graag bereid om zijn geheimen te onthullen; boter ipv mijn brave olijfolie, roux koelen en dan pas mengen met warme melk! Smaakt alsof er een kwart liter room doorheen zit! Morgen meteen aan de slag met deze geheime info....
Pizza smaakte geweldig; nogal wiedes met zulke mooie worst en lekker veel olie.
Pasta met zalm was gewoon goed zonder op de ingredienten te beknibbelen.
O ja, in het voorgerecht zaten een paar schijven courgette die ze erg lang in een goede balsanmicoazijn hadden gemarineerd, voordat ze werden gegrild...
En ik maar denken dat ik lekker kan koken...
Dessert is zoals ik op de diverse sites had gelezen erg erg luxe, dus we hebben er twee gedeeld met z'n vieren; goede tiramisu met als uitblinker zo'n chocoladecakeje waar de warme vulling uitblubbert, Madonna!
Kost wat, maar dan heb je ook wat!
Mooie zaak trouwens; wel reserveren op donderdag zodat je een mooie tafel krijgt in de serre op voldoende afstand van de warme houtskooloven.
| Eindcijfer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Wat is dit restaurant leuk en uniek! En uiteraard ook heerlijk eten!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Ondanks de drukte een hele goede en snelle service.
Over het eten niets anders te zeggen dan dat het gewoon top is!
Absoluut het meest unieke en bijzondere restaurant in Alkmaar en omgeving.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Geweldige avond gehad met de meiden, heerlijk gegeten voor een zeer aangename prijs en wat een aparte en gezellige sfeer!
Aanrader : de pizza Rusticoza, heerlijk!
Volgende week kom ik terug met m'n vriend!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Afgelopen weekend gegeten met mijn familie, wij hebben een super avondje gehad. Als voorgerecht hadden wij de overheerlijke verschillende hapjes en daarna heerlijke verse vis.
Voor de kinderen hebben ze een kinderpizza gemaakt, zij konden ook lekker spelen in het kinderhoekje.
Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
Kortom echt een aanrader als je een avondje echt Italiaans wilt eten bij echte Italianen!
Ga zo door,
Groeten,
Familie Roter.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Prima gegeten, veel keuze voor vegetariërs. Met wat koks in de familie en onze eigen ijver zijn we wel wat gewend. Naar een restaurant gaan is altijd spannend als je bent gewend alles tot aan de mayonaise zelf te maken. Dit restaurant is voor herhaling vatbaar!
Soep vooraf was lekker, niet te koud, niet te heet, niet het idee dat het vol smaakstoffen en andere rommel zat.
Op verzoek een speciale pizza voor ons gemaakt, smaakte zeer goed. Vriendelijke bediening en gelukkig maar 1 keer gevraagd of het naar wens was, niet steeds gestoord worden maar wel vlot bediend worden. Gezellige sfeer, intiem en niet te groot of flitsend.
IJs toe, was erg lekker, enige "klacht", beetje teveel voor een toetje.
| Eindcijfer | 9 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Nou, nou... Dat was vroeger stukken beter. Lasagne was vroeger heet, nu lauw. Gehakt van dubieuze kwaliteit, gemaakt met half om half gehakt? Pizza van mijn zoon was lauw. Spaghetti van mijn dochter onder de maat! Chaotische maar wel vriendelijke bediening. Goedkoop, maar volgens mij te goedkoop. Dus liever meer kwaliteit. IJs als toetje hoort bij een Italiaans restaurant, echter ook hier viel de smaak weer niet in de smaak. Jammer, voorlopig geen Taormina meer voor ons.
| Eindcijfer | 4,4 |
| Eten & drinken | 4 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 5 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
Met hoge verwachtingen zijn wij naar dit Italiaanse Restaurant gegaan. Bij binnenkomst kom je in een oubollige situatie terrecht en werd het ons al snel duidelijk dat alles mag en niets kan. Als voorgerecht hadden wij carpaccio. Helaas werd deze te dik (taai) en te koud (diepvries?) geserveerd. Tevens was er zoveel citroensap gebruikt als dressing, dat dat de boventoon ging voeren. Ook jammer dat er zo weinig kaas op zat.
Toen volgde het hoofdgerecht. Lamskoteletjes met, jawel een halve citroen. Het smaakte werkelijk nergens naar. Groenten doen ze niet aan. Je kreeg daarvoor in de plaats een groene salade in een drinkglas met, jawel, citroendressing.
Mijn partner bestelde een pizza Calzone. Helaas deze zag en smaakte niet. Waterige tomatensaus (grote natte plas op het bord bij het aansnijden), wat stukjes ham en champignons die je moest zoeken en een 7 cm dikke droge korst eromheen. Ook was de pizza niet gaar (middenstuk) en had niet een lekker dik gevuld buikje wat je van zo'n pizza verwacht.
De bediening is onervaren. Dus dat ze niet weten wat er bij de gerechten wordt geserveerd en dat ze niet even langskomen tussendoor om te vragen of alles naar wens is, is de fout van de eigenaar.
Jammer, jammer want zo hoeft het niet te gaan.
| Eindcijfer | 3 |
| Eten & drinken | 3 |
| Sfeer | 3 |
| Service | 3 |
| Prijs / kwaliteit | 3 |
Lekker, gezellig, makkelijk, vriendelijk en een relaxe uitstraling.
Niks negatiefs te melden..
| Eindcijfer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Hier na een dag shoppen gegeten! Super gezellig, snel voor onze neus en leuke bediening. Ze besteden alleen niet al te veel aandacht meer aan je nadat je je eten hebt gehad.
| Eindcijfer | 8,7 |
| Sfeer | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Lekker eten, niet al te duur en snel bediend.
En een echte houtoven!
| Eindcijfer | 8,6 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Het is inderdaad goedkoop eten, maar obers vragen nooit of je nog wat te drinken wilt en je moet lang wachten voordat je je koude pizza krijgt.
| Eindcijfer | 6 |
| Eten & drinken | 6 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 2 |
| Prijs / kwaliteit | 7 |
Ik ben er al vaak geweest en het is altijd prima! Vooral die ene pizza, naam ben ik even kwijt, die is verrukkelijk!
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Heel erg lekker en zeker een aanrader voor mensen die echt Italiaans willen eten.
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Lang moeten wachten voor we konden bestellen terwijl het restaurant niet eens half vol zat. De pizza was van een matige kwaliteit, erg droog.
Prijs viel wel gelukkig mee.
| Eindcijfer | 3,7 |
| Eten & drinken | 3 |
| Sfeer | 3 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 4 |
nou ik snap niet dat er zulke negatieve recensies zijn , want wij hebben gisteravond de verjaardag van mijn zus gevierd en het was geweldig!!
het eten heel smaakvol en de bediening zeer attent!
wij komen zeker terug!!
| Eindcijfer | 8,2 |
| Eten & drinken | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
het is voor mij onbegrijpelijk dat deze mensen dit restaurant zo'n goed cijfer geven.
dit is naar mijn idee inside werk het eten is matig het is zo droog je moet er wel wat te drinken bij nemen de bediening onbeschoft dit was voor mij de laatste keer
| Eindcijfer | 1 |
| Eten & drinken | 1 |
| Sfeer | 1 |
| Service | 1 |
| Prijs / kwaliteit | 1 |
Het is een leuk en gezellige restaurant. Het eten is lekker en het is een aanrader!!
| Eindcijfer | 7,5 |
| Eten & drinken | 7 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Wij zijn vaste gasten! Zeker één keer in de twee weken eten wij hier! Ik kwam hier vroeger al met mijn ouders geweldig! Heerlijke Pizza uit de echt oven en als je echt wat wil regelen zij dit voor je! Supper jongens petje af! Top tent!!! Kus Tizzy & Johan P.S. Ook heerlijke rode huiswijn! MMMMM.......
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Ik heb met een groep van 12 daar gegeten, super leuke bediening, voldoet aan al je wensen, zelfs als je extra slagroom wilt. Klant is echt koning!!
Het eten is heerlijk, voor iedereen die van italiaans houd is taormina een echte aanrader!!
| Eindcijfer | 9,1 |
| Sfeer | 9 |