De lekkerste Hollandse gerechten en Pannenkoeken van Alkmaar
Parkeren voor de deur of in parkeergarage "de vest" op 3 min loopafstand.
500m van centraal station Alkmaar, en alle bus lijnen van en naar centrum Alkmaar.
Moeke's pannenkoeken enzo... is het enige pannenkoekenhuisje in Alkmaar met op de kaart niet alleen méér dan 75 soorten pannenkoeken,maar ook met lekkere Hollandse gerechten uit grootmoeders keuken;denk bijvoorbeeld maar aan ouderwets draadjes vlees met een kommetje jus en aardappeltjes of verse tongetjes gebakken in roomboter..precies zoals vroeger bij ons moeke thuis..
kortom..t is weer ouderwets genieten van de Hollandse keuken bij Moeke's in Alkmaar!
Heerlijk gegeten heb de bediening wel een 8 gegeven omdat eerste deel bediening in orde was maar de tweede vergat de drankjes!!
Verder gezellig en we zullen zeker nog keertje terug komen.
M.Visser
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Wij hebben er zaterdag gegeten voor de tweede keer. Het eten was prima en de bediening ook vriendelijk, Na afloop kregen de kinderen een speelgoedje en dat vonden ze natuurlijk prachtig. Tot zover niks mis mee, maar..
Wij misten beide keren echt een hoekje voor de kinderen om tijdens het wachten iets leuks te kunnen doen of filmpje kijken.
De kleurtjes en kleurplaten zijn aanwezig, maar kleuren zonder punten op te glad papier gaat niet. Dus gaan ze bij het prachtige aquarium kijken met meerdere kinderen, maar dat is ook de afhaalbalie en niet handig om elke keer boven de kinderen te moeten grijpen naar hete borden.
Een idee om een kinderspeelhoekje te maken, dan zou het perfect zijn.
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Afgelopen zat. gegeten, draadjes vlees en mijn tafelgenoot schnitzel. Kwamen laat aan, heerlijk gegeten alles prima op smaak en het smaakte heerlijk! De kok weet wat ie doet, eten is niet over de top maar met diepe smaken! De kapucijners waren heerlijk! We komen snel terug, echt een aanrader!
| Eindcijfer | 8,9 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
echt héérlijk gegeten gister.
prima pannenkoeken en dito vleesgerechten!(ik had Moekes draadjesvlees..smullen man!
en de prijs was ook een lachertje :)
| Eindcijfer | 9,5 |
| Sfeer | 10 |
Slecht restaurant.
Opdringerig personeel,beslag dat aangemaakt lijkt via een goedkoop merk pannenkoekmix en voor die kwaliteit te duur.
Nee,eens maar nooit meer hier.
| Eindcijfer | 5,3 |
| Eten & drinken | 5 |
| Sfeer | 6 |
| Service | 3 |
| Prijs / kwaliteit | 6 |
Heerlijke pannenkoeken! Lekker gegeten en voor de kinderen een leuk kado na het eten! Super!
| Eindcijfer | 8,8 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Het is een rustig restaurant.
De kinderen vonden de pannenkoeken erg lekker.
Wij zelf vonden het tegenvallen helaas.
Het personeel was een beetje opdringerig.
De prijs was een beetje aan de hoge kant.
De kinderen hebben erg genoten en werden goed verwend.
| Eindcijfer | 5,8 |
| Eten & drinken | 6 |
| Service | 6 |
| Prijs / kwaliteit | 5 |
Recent tweemaal geweest met 4 volwassenen en 3 kinderen. Beide keren duurde het van moment van binnenkomst tot het serveren van de pannenkoeken ruim langer dan een uur. "We hebben maar 1 kok" was bij beide keren het excuus. Voor de kinderen is dat dan te lang.
Eten was verder goed.
| Eindcijfer | 8,2 |
| Sfeer | 7 |
| Service | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Echt een ontzettend kindvriendelijk restaurant. Kinderen zijn daar koning. Heel lekkere pannenkoeken. Ook lekkere andere gerechten. Niet zoveel, maar daarom is het ook een pannnenkoek restaurant.
Natuurllijk heel erg druk. Maar wel gezellig.
| Eindcijfer | 8,5 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Mmmmmm lekker pannenkoeken eten! De pannenkoeken zijn altijd prima! Bediening is altijd erg aardig en vriendelijk waardoor het als het druk is, niet erg is om wat langer te wachten. De ambiance maakt een heleboel goed en natuurlijk de lekkere pannenkoeken! Wij komen er toch zeker wel zo'n 1 à 2 x per maand! Als je van pannenkoeken houdt is dit een echte aanrader!
| Eindcijfer | 9 |
| Sfeer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 9 |
Voor de eerste keer geweest, perfecte pannenkoek en als dessert super wentelteefjes.
Aanrader.
| Eindcijfer | 9,4 |
| Sfeer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Een hele leuke plek om gezellig te komen eten.
Ik heb er meerdere malen gegeten. (meestal op zaterdag)
En de spek kaas pannenkoeken zijn een echte aanrader.
Hele leuke inrichting van het restaurant.
En de bediening is allemaal zeer vriendelijk!
Leuke mensen, gezellige sfeer, een echte aanrader.
| Eindcijfer | 10 |
| Sfeer | 10 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Heerlijk gegeten. Erg veel keus en smaken die je zelf amper had kunnen bedenken. Echt een aanrader.
| Eindcijfer | 9 |
| Service | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Vanavond voor de 2e keer erheen.
Super lekkere pannenkoeken, en een uitgebreide keuze.
Ik neem altijd de spekpannenkoek.
Terwijl je ook een sate spies van de varkenshaas kan bestellen.
| Eindcijfer | 8,7 |
| Sfeer | 7 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Zeer vriendelijk, leuke bediening en uitgebreide keuze aan pannenkoeken. Je merkt dat er met een goed beslag wordt gebakken.
We komen er een paar keer per maand met ons dochtertje, die is dol op het aquarium wat daar staat.