Eet.nu

Afhalen en honden toegestaan
Betalen
pin

1. T

Voorgerecht rauwe ham met meloen. De meloen was helemaal niet rijp en de smaak van de schil was duidelijk proefbaar, oftewel niet goed afgesneden.

Hoofdgerecht: rib eye steak, medium gebakken.
    Ik heb nog niet eerder zo'n rauwe steak gegeten. Daarnaast bevatte het vlees zoveel vet dat het een heel gepuzzel was om het op te eten.
    Ook de garnering liet duidelijk te wensen over. Een bakje rabarbersaus, een bakje whiskeycocktailsaus, een bakje ijsbergsla met ei en twee stukjes tomaat en een mini salade overgoten met diezelfde whiskeycocktailsaus. Dit alles in combinatie met veel te vette aardappeltjes die bijna uit het bakje zwommen van vetheid. Nee, zeer zeker geen aanrader. Vermoedelijk was de kok op vakantie? En dat alles tegen een behoorlijke prijs. Voor ons nooit meer.

Eindcijfer 3,8
    Eten & drinken 4
    Sfeer 3
    Service 7
    Prijs / kwaliteit 3
  2. J de Ronde

27-08-2011

Met z'n drieën opgetogen naar dit prettige etablissement.

Het gezellige en knusse restaurant zit weer goed in de verf en men was na een goede vakantie weer fris en fruitig in de weer.

Wederom hier een heerlijke uiensoep en saté gegeten aan de bar. (Mijn eet genoten aan de gebonden ossenstaart soep en 1x saté en 1x hamburger)

Na aangeven dat we naar de bioscoop gingen sprong men onmiddellijk de keuken in om onze heerlijke maaltijd te bereiden.

Gezellige babbel erbij en de glazen bleven goed gevuld met pils of wijn.

Als toetje nog een port erbij en de avond kan niet meer stuk.

Ik kan echt niet minder geven als DE maximale score!

Hulde en tot snel!

Groet Jeroen, Monique & Marco.

Eindcijfer 10
    Eten & drinken 10
    Service 10
    Prijs / kwaliteit 10
  3. Ardie

Wie houdt van gewoon -ouderwets- goed eten zonder poespas, een prima huiswijn en bovendien een bijzonder ongedwongen sfeer, moet zeker eens in De Koperen Pot gaan eten!

Het is jaren geleden dat ik zo gesmuld heb van gebakken kalfslever met ui en spekjes. De eendenborst was volgens mijn partner ook beslist niet verkeerd!

Eindcijfer 8,1
    Eten & drinken 8
    Sfeer 9
    Service 8
  4. Eric

Super gezellig restaurant met dito service. Ouderwets goed eten en verreweg de beste biefstukken van de stad. Ook het wild is een aanrader. Franse wijnkaart met klassiekers. Keuze aan visgerechten is beperkt, maar er wordt wel een mooie tong geserveerd.

Eindcijfer 8,7
    Eten & drinken 9
    Service 9
  5. Joyce

Héééérlijk ouderwets, alsof de tijd heeft stil gestaan. Het hele jaar door erg goed, maar in de herfst is het wild toch echt wel een aanrader!

Eindcijfer 8,8
    Eten & drinken 9
    Service 10
  6. Christine

Goed, klein, gezellig. Kaart is niet echt uitgebreid maar dat hoeft ook niet als het maar met aandacht bereid wordt. En dat is hier het geval. Ouderwetse bijgerechten zoals huisgebakken aardappelen en rabarbermoes, botersla met een gekookt ei. Waar vindt je het nog tegenwoordig? Kom ik zeker nog een keer eten.

Eindcijfer 7,6
    Eten & drinken 8