We hebben hier heerlijk gegeten. Ze bieden lekkere winterse gerechten aan. Ook de bediening was goed! We blijven hier terug komen.
| Eindcijfer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Ik kom hier regelmatig eten of een biertje drinken tijdens live muziek. Gezellige sfeer, relaxed en huiselijk. Eten is zeer goed, biefstuk en wild is een aanrader. Prijs/kwaliteit is zeker goed want je krijgt waar voor je geld!
| Eindcijfer | 8,6 |
| Sfeer | 9 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
In een woord genieten, ongedwongen huiselijke sfeer. Leuke bediening en goede gerechten voor een goede prijs. Wij blijven terug komen.
| Eindcijfer | 9,5 |
| Sfeer | 10 |
| Service | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Heerlijk gegeten, alleraardigste en vlotte bediening in een sfeervolle ambiance.
| Eindcijfer | 9,9 |
| Eten & drinken | 10 |
| Sfeer | 9 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Heerlijk eten en goede sfeer, ook de bediening is goed.
| Eindcijfer | 10 |
| Eten & drinken | 10 |
| Sfeer | 10 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Hier nu voor de 8e keer gegeten en blijft erg goed. Goede sfeer en vooral: Heerlijk eten voor niet teveel geld. Absoluut een topper!
| Eindcijfer | 9,2 |
| Prijs / kwaliteit | 10 |
Sfeervol, net bar/restaurant met open keuken. Gerechten allemaal zeer smakelijk voor een normale prijs. Gezellig gezeten, vriendelijke bediening en we zullen zeker terugkomen om lekker ongedwongen te eten.
| Eindcijfer | 8 |
| Prijs / kwaliteit | 8 |
Gezellige bijna huiselijke sfeer, vriendelijke bediening. We hebben heerlijk op ons gemak kunnen dineren. De paddenstoelenragout was zeer smakelijk, de saté erg mals en voldoende groenten e.d. erbij.
Het nagerecht 'wentelteefjes van Fries suikerbrood' was echt ontzettend lekker!
We komen zeker terug.
| Eindcijfer | 8 |